Творчески ателиета за деца през учебната 2020-2021 година

Арт галерия Тереза Зиковска предлага творчески занимания за деца през новата учебна година 2020-2021. Школите целят да развиват творческото мислене и възприятие на децата и да спомагат тяхното училищно обучение. Заниманията се провеждат в малки групи до 8 души в галерията на ул. Воден 25. При необходимост, уроците могат да са и онлайн.


Творческите ателиета, които предлагаме през тази учебна година са:

Изобразително изкуство

Водещ - Тереза Зиковска. Децата ще придобият техники и умения в сферата на рисуването и живописта. Ще се запознаят със стиловете и биографията на известни художници, и ще придобият познания в областта на история на изкуството. Тереза Зиковска е утвърден художник, магистър и педагог, завършил Националната художествена академия. Занимава се с творческото развитие на деца от 10 години и има индивидуален и креативен подход към преподаването на изобразително изкуство.

Заниманията се провеждат всяка събота от 14:00 ч., с продължителност два учебни часа.

Групата е с максимален капацитет от 8 деца.

Месечна карта: 60 лв. (в цената са включени материалите)

 

Индивидуални уроци по рисуване

Художничката Тереза Зиковска може да Ви помогне и с индивидуално обучение и интензивна подготовка за кандидатвтане в училищата по изкуства.
Уроците са с продължителност два астрономични часа.

Цена за индивидуален урок: 30 лв.

„Думи в цвят, цветове в думи“ - творческо писане с рисуване

Писането е удоволствие! За ученици на всички възрасти. Ателиетата са съобразени с учебната програма по литература за съответния клас. Рисуването е още един път към разработваната тема чрез превръщането на думите във визуални образи. Заниманията спомагат за повишаване на езиковата култура, грамотността, в подготовката за кандидатстване в елитни училища, развиват въображението при разработка на писмени текстове.

Творческото ателие се провежда всяка събота от 10:30 ч. Продължителност на заниманията – два учебни часа.

Групата е с максимален капацитет от 8 деца.

Месечна карта – 80лв. (в цената са включени материалите)

Френски език с рисуване

Да научим френски език с рисуване. За напълно начинаещи, с познания по езика, напреднали. Ателиетата могат да бъдат групови и индивидуални, според нивото на владеене на езика. Темите избирате вие. Ще говорим, пишем и рисуваме това, което говори и/или пишем. Заниманията предвиждат създаване на основни познания по фонетика, изучаване на лексиката по тематични области, развиване на основните комуникативни умения.

Заниманията се провеждат всяка събота от 16:00 ч., с продължителност два учебни часа.

Групата е с максимален капацитет от 8 деца.

Месечна карта: 80лв. (в цената са включени материалите)