Нарисувай си картина

В спокойствието и уюта и светлините на своите зали галерията предлага занимания с изобразително изкуство с водещ професионален художник, а именно самата Тереза Зиковска.

Заниманията включват: задаване на основните параметри за създаване на картина; презентация на различните техники и способи на създаване на картина; осигуряване на необходимите материали за рисуване. Създаване на индивидуално творческо пространство за всеки участник. Диалог, в които ще се развие идеята на автора и той ще направи нещо наистина свое, което носи високо духовно удовлетворение и освобождение. Ще получи знания в сферата на изкуството и ще придобие познание за много художници.

“Нарисувай си картина” се провежда в рамките на два астрономични часа при минимум 3 (трима) и максимум 9 (девет) участници. Всеки четвъртък.
Цената за един участник е 20 лева за работа върху хартия с акрил, темпера, акварел, гваш, пастел и 30 лева за работа върху платно с маслени бои.
Всички участници ще отнесат със себе си освен картината, която са сътворили, и спомена за едно емоционално, вдъхновяващо и многоцветно преживяване.